Kvalitet

Dansk møbelfilosofi
Vores målsætning er at designe, udvikle, fremstille og markedsføre robuste kvalitetsmøbler. Det har vi nu gjort i 25 år. Vores møbler skal tilføre rummet godt, gedigent design, og de skal give brugeren en god oplevelse både hvad angår synsindtryk og funktion. Vores produkter skal forsat være præget af enkelhed og ærligt, ligetil design. Til en attraktiv og enkel pris.

På trods af at vores produktionsudstyr er topmoderne spiller håndværket stadig en meget stor rolle i fremstillingen for at sikre den høje kvalitet og de æstetiske værdier. Gennem viden, forskning og knowhow har RBM bidraget til mange gode arbejdspladser, hvor brugeren af vores møbler får korrekte ergonomiske funktioner, komfort og individuelle tilpasningsmuligheder. Vores møbelfilosofi hylder det enkle og resulterer i møbler, som støtter frihed og bevægelse.

Høje krav
Vores kunder er kræsne og bevidste. De stiller krav til vores produkter, service og kompetence. Kundernes krav og ønsker motiverer hver og en af os, som arbejder på RBM. For os er det ikke besværligt, tværtimod. Vi stiller selv meget høje krav til os selv og motiveres af vores kunders høje forventninger. Vi har som mål at overgå både os selv og dem.

Holdbart design
Vi samarbejder med førende designere både i Danmark og fra andre lande for altid at være et skridt foran. Al design udspringer fra den danske møbelæstetik og tradition for førsteklasses design.

RBM har en stab af produktudviklere som, sammen med vores designere, videreudvikler møblerne. Vi vil ikke bare lave smukke og funktionelle møbler, men også skabe optimale og ergonomisk korrekte arbejdsmiljøer.

Garanteret gode produkter
RBM kan garantere, at dine nye møbler holder længe. Rigtigt længe. Vi giver derfor seks års garanti på alle vores produkter. Dine møbler vil selvfølgelig holde længere end det.

Certificeret produktion
I sin egenskab af en af Nordeuropas største møbelproducenter er RBM naturligvis kvalitetscertificeret i henhold til ISO 9001, miljøcertificeret i henhold til ISO 14001 og arbejdsmiljøcertificeret i henhold til OHSAS 18001. Gennem kvalitetscertificeringen kan du være sikker på, at vores produkter og service opfylder kravene i de indgående aftaler.

Testet for lang holdbarhed
En af grundene til, at vi kan give lang garantitid, er, at vi tester, tester og tester vores møbler, inden de frigives til salg. Hver eneste detalje skal gennem nåleøjet for at opnå vores høje krav til kvalitet. For, præcis som en kæde, er intet møbel stærkere end det svageste led. Et møbel fra RBM har lang holdbarhed og tåler at blive set og brugt dag efter dag, år efter år.