Organisatoriske ændringer hos Scandinavian Business Seating Danmark

For videre at integrere alle 3 brands, HÅG, RH og RBM foretager SB Seating følgende organisationsændringer i Danmark med virkning fra 1. september 2012.

Hanne Bilde Hansen, Adm. Direktør for HÅG/RBM Danmark, stopper i koncernen og vil forfølge sin karriere udenfor SB Seating.  Hanne vil fortsætte med at lede selskabet i Danmark  frem til udgangen af oktober 2012.

Igennem 20 års har Hanne været medvirkende til at udvikle forretningen i Danmark, fra HÅG til SB Seating, gennemført en vellykket integration af RBM brandet, samt indflytning i Nordhuset, SB Seatings nye "House of Brands".

Vi vil gerne takke Hanne for hendes store indsats og engagement i alle disse år og vi ønsker hende alt det bedste for fremtiden!

I forbindelse med ovennævnte, er Peter Wollesen blevet udnævnt som ansvarlig for forhandlersalg hos SB Seating i Danmark. Peter skal være ansvarlig for alle regionale distriktschefer for alle 3 brands, HÅG, RH og RBM. Alle Distriktschefer vil rapportere til Peter, som vil rapportere til ny Country Manager, Danmark.

Samtidig er Mikkel Hall udnævnt som leder af Key Account Management funktionen for alle tre brands, HÅG, RH og RBM på det danske marked, han vil ligeledes rapportere til ny Country Manager SB Seating, Danmark.

De 3 brands vil fortsætte som hidtil og kunder og samarbejdspartnere vil møde den samme distriktschef som de plejer.

Vi er overbevist om, at I sammen med os ser muligheder i den nye organisation og vi ser frem til et forsat godt samarbejde.

København, 28. August 2012


Ketil Årdal, SVP Commercial Operations

Lars I. Røir, CEO