Meet RBM Noor
En utroligt enkel, let og glad stol
RBM Noor er en moderne klassiker, der markerer en ny start. En kollektion af kantine- og konferencestole, der skaber vitalitet på arbejdspladser og i det sociale rum.

Mød en moderne klassiker med atmosfære, funktionalitet og stor anvendelse, der skaber positive møder og glade øjeblikke. En kollektion med skandinavisk identitet og en miljøvenlig profil og med et stort udvalg af farverige stole, der nemt kan kombineres til mange formål. RBM Noor markerer en ny start for vitalitet i rum og måder at mødes på. Design: Form Us With Love, StokkeAustad, Susanne Grønlund/ Grønlund Design og Scandinavian Business Seating design team.
 

Functionality

Klassisk skandinavisk kvalitet og funktionalitet
Slank, let, nem at håndtere, arrangere, stable, opbevare og rengøre. RBM Noor er designet med henblik på komfort og glæde. Den høje kvalitet og den ergonomiske standard skaber en behagelig siddeoplevelse. Den 8 mm tykke sædeskal og organisk 3D-form skaber bløde og brugervenlige overflader, optimal kontakt og støtte. Til unge og til gamle, til jakkesæt og bohemelivsstil, til alle, til dig.


Colourful
En farverig kollektion, der kan kombineres
Du vælger model, materialer og farver. Polypropelensæderne fås i fem farver, 3D-finersæder i eg, bøg eller mørkbejdset ask. Polstring kan altid tilvælges. De rørformede understel kan leveres i en række forskellige malede farver og overflader. Det samme gælder for armlænene. Træben fås i olieret og mørkbejdset egetræ, aluminiumstel i sort, poleret eller hvid. RBM Noor har en model til alle formål.

 

Likability
Designet til kærlighed ved første blik
RBM Noor is a vivid collection of comfortable chairs that creates good feelings by touch, seeing and sensing. Smooth surfaces with dynamic material meetings. A genially simple, light and happy design expression. Enhancing the ambition of a room, creating the right vibrations, encouraging activities taking place, enlivening people and minds. Making it easy to be together.


Diversity
Stole, der kommunikerer, stole med karakter
RBM Noor kan bidrage til alle udtryk og indtryk – legesygt, hyggeligt, kreativt, avantgarde, sofistikeret, formelt, administrativt … Designet til at forbedre din hverdag, skabe liv i alle miljøer – konferencerum, kantiner, auditorier, receptionsområder, butikker, gallerier, skoler, biblioteker, klasseværelser, rum til teamwork, studierum, små kontorer og hjemmekontorer, dit rum …

 

Environmental
Altid med bæredygtighed i tankerne
Med en lille CO2-udledning er RBM Noor et bæredygtigt valg. Den er ressourceeffektiv og bruger miljøvenlige materialer som f.eks. genanvendt aluminium, polypropylen og delvist genanvendt stål. Ny transparent pulvermaling erstatter krom som overfladebehandling. Stolen bruger ingen lim, er designet til nem adskillelse og genanvendelse og er designet i henhold til de strengeste
krav til indeklima.

 


StokkeAustad
Et prisbelønnet designfirma i Oslo, Norge, der skaber værdi gennem design. Ved at afdække essensen i hver enkelt designudfordring skaber StokkeAustad holistiske og lønsomme løsninger. Gode produkter handler ikke kun om æstetik, funktionalitet og lønsomhed i designprocessen.
www.stokkeaustad.com
 

Form Us With Love
Designfirmaet Form Us With Love driver virksomheden fra Stockholm, Sverige. Styret af en stærk overbevisning om, at en holistisk tilgang til design er vejen frem, udfordrer de det konventionelle i udviklingen og fremstillingen af dagligdagens ting, møbler og belysning. I 2012 listede Fast Company FUWL som et af verdens 50 mest indflydelsesrige designfirmaer.
www.formuswithlove.se
 

Susanne Grønlund/Grønlund Design
Susanne Grønlund/Grønlund Design er en anerkendt og prisbelønnet designer med en lang erfaring indenfor design og udvikling af nye produkter i forskellige kategorier. Hendes firma har specialiseret sig i øget salg gennem innovativ udvikling og et stærkt fokus på slutbrugerens behov. Susanne Grønlund har rødder i den skandinaviske designtradition, men altid på udkig efter nye veje.
www.gronlunddesign.com